Καλπάκης: Με γελοίους ισχυρισμούς προσπαθούν να καλύψουν το φιάσκο για τις Πρέσπες

“O κ. Μητσοτάκης, αντί να προσπαθεί με γελοίους ισχυρισμούς να καλύψει το φιάσκο με την ιστορική εξαπάτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ας απαντήσει επιτέλους αν θα φέρει τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία για ψήφιση στη Βουλή ή αν θα παραμείνει εκβιαζόμενος από τους βουλευτές του”, τονίζει σε oncamera δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Ο κ. Γεωργιάδης, που προχθές ήταν στη Θεσσαλονίκη με δύο αναπληρωτές πρωθυπουργούς της Βόρειας Μακεδονίας, δήλωσε χθες ότι η κυβέρνηση ‘θα αλλάξει τα δύο κρίσιμα σημεία που είναι η εθνικότητα και η γλώσσα’ στη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα ότι έχει ενημερώσει και τις ΗΠΑ για την πρόθεση αυτή.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει άμεσα:

Έθεσε το ζήτημα αυτό στις συναντήσεις του με τον κ. Ζάεφ και τον κ. Πομπέο;

Αντί να προσπαθεί η ΝΔ με γελοίους ισχυρισμούς να καλύψει το φιάσκο με την ιστορική εξαπάτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ας απαντήσει επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης:

Θα ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την προεκλογική εξαπάτηση, όπως τον καλεί και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ;

Και φυσικά, θα φέρει άμεσα τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία για ψήφιση στη Βουλή ή θα παραμείνει εκβιαζόμενος από τους βουλευτές του;”.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα