

“O κ. Μητσοτάκης, αντί να προσπαθεί με γελοίους ισχυρισμούς να καλύψει το φιάσκο με την ιστορική εξαπάτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ας απαντήσει επιτέλους αν θα φέρει τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία για ψήφιση στη Βουλή ή αν θα παραμείνει εκβιαζόμενος από τους βουλευτές του”, τονίζει σε oncamera δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης.
Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:
“Ο κ. Γεωργιάδης, που προχθές ήταν στη Θεσσαλονίκη με δύο αναπληρωτές πρωθυπουργούς της Βόρειας Μακεδονίας, δήλωσε χθες ότι η κυβέρνηση ‘θα αλλάξει τα δύο κρίσιμα σημεία που είναι η εθνικότητα και η γλώσσα’ στη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα ότι έχει ενημερώσει και τις ΗΠΑ για την πρόθεση αυτή.
Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει άμεσα:
Έθεσε το ζήτημα αυτό στις συναντήσεις του με τον κ. Ζάεφ και τον κ. Πομπέο;
Αντί να προσπαθεί η ΝΔ με γελοίους ισχυρισμούς να καλύψει το φιάσκο με την ιστορική εξαπάτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ας απαντήσει επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης:
Θα ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την προεκλογική εξαπάτηση, όπως τον καλεί και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ;
Και φυσικά, θα φέρει άμεσα τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία για ψήφιση στη Βουλή ή θα παραμείνει εκβιαζόμενος από τους βουλευτές του;”.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.