

Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από την 21-09-2020 έως και 26-09-2020, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, δύο αλλοδαποί, 20χρονος και 29χρονη, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Μόναχο Γερμανίας και Βιέννη Αυστρίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δελτίο ταυτότητας Ισπανικών Αρχών και διαβατήριο Ολλανδικών Αρχών. Oι συλληφθέντες οφηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Σχετικά Νέα
Άλιμος: Στην Εισαγγελία ανηλίκων η μητέρα του βρέφους
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων παρουσία του δικηγόρου της πήγε η μητέρα του.
Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο των Χανίων, με έναν τραυματία – Συνελήφθη ένα άτομο
Αναστάτωση προκλήθηκε μετά τις 5 το απόγευμα στο κέντρο των Χανίων, από επεισόδιο στην.
Φωταγώγηση της Βουλής στη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού
Το ελληνικό Κοινοβούλιο τίμησε σήμερα την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Ελληνικό: Έρευνες για αρσενικό και δηλητήρια στις σορούς-Πέθανε και από νεφρική ανεπάρκεια η Βέρα Σιδηροπούλου
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θρίλερ στο Ελληνικό με τους θανάτους των.