Κ. Νοτοπούλου: Το «στην υγεία του κορόιδου» δεν περνάει πια στη Θεσσαλονίκη

Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ποιος ξεκίνησε ξανά το έργο του μετρό, ποιος σχεδόν το ολοκλήρωσε, ποιος ακύρωσε την διεκδίκηση αποζημιώσεων, ποιος έφτιαξε σταθμούς, ποιος έφερε βαγόνια. Και ποιος σταμάτησε ξανά το έργο, ποιος ξηλώνει την πολιτιστική μας κληρονομιά, ποιος αναγκάζει τον ελληνικό λαό να πληρώσει άλλα 50 εκατομμύρια ευρώ αποζημιώσεων, σημείωσε η Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί

«Οι Θεσσαλονικείς απαιτούν να μπει τέλος στην κοροϊδία. Και ζητούν μετρό και αρχαία τώρα!» τονίζει σε ανακοίνωσή της η η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί Κατερίνα Νοτοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ζητούν από τον ελληνικό λαό -για άλλη μια φορά- να πληρώσει τα κόλπα τους. Κόλπα παλιά και δοκιμασμένα από την υποθαλάσσια ακόμα.

Μόνο που ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη, πως το «στην υγεία του κορόιδου» δεν περνάει πια στην Θεσσαλονίκη.
Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ποιος ξεκίνησε ξανά το έργο του μετρό, ποιος σχεδόν το ολοκλήρωσε, ποιος ακύρωσε την διεκδίκηση αποζημιώσεων, ποιος έφτιαξε σταθμούς, ποιος έφερε βαγόνια.

Και ποιος σταμάτησε ξανά το έργο, ποιος ξηλώνει την πολιτιστική μας κληρονομιά, ποιος αναγκάζει τον ελληνικό λαό να πληρώσει άλλα 50 εκατομμύρια ευρώ αποζημιώσεων.

Οι Θεσσαλονικείς απαιτούν να μπει τέλος στην κοροϊδία. Και μετρό και αρχαία τώρα!».

Σχετικά Νέα