Κ. Μουτζούρης: Καμία συγγνώμη για το να μου

Καμία πρόθεση να απολογηθεί για τη χειρονομία του και όσα είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έχει, όπως δήλωσε στο MEGA, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Όπως υποστήριξε, “για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δε ζητάω συγγνώμη. Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω”

Πρόσθετε ότι εκείνος δεν μεταφέρει τι του είπε ο κ. Μτησοτάκης στο τηλέφωνο, εξηγώντας ότι “συνομιλώ με υψηλό τόνο, γιατί εκείνη την ώρα είμαι μέσα στο στρατόπεδο επί τρεις ώρες και χιλιάδες Μυτιλινιών επιχειρούσαν να εισβάλουν”.

“Η συνομιλία είναι υπό φόρτιση μεγάλη” είπε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σχολιάζοντας βίντεο που κυκλοφόρησε στο οποίο εμφανίζεται να κάνει μία χειρονομία αναφερόμενος στον πρωθυπουργό και να αποκαλεί τα ΜΑΤ δυνάμεις κατοχής και στρατό του Ερντογάν.

“Καμία επανάσταση κατά του κράτους, κατά της κυβερνήσεως, θέλουμε τα νησιά μας να παραμείνουν ελληνικά”, συνέχισε.

“Η μέριμνά μου είναι να αποχωρήσουν ασφαλείς οι δυνάμεις και να μπουν στα πλοία. Χθες τρεις ώρες ήμουν σε ένα στρατόπεδο που είχαν καταφύγει τα ΜΑΤ και προσπαθούσα να διαφυλάξω τη σωματική τους ακεραιότητα. Τρεις ώρες προσπαθούσα για την ασφάλεια των ανδρών των ΜΑΤ”.

Ζήτησε να κατέβουν οι τόνοι και “όλα τα θέματα θα λυθούν και λύσεις θα βρεθούν. Αγαπάμε την πατρίδα μας”.

“Δεν μίλαγα με τον Πρωθυπουργό, και εσείς κάποιες στιγμές εξοργίζεστε και μιλάτε με τρόπο που δεν σας αντιπροσωπεύει” συνέχισε.

Όσο για το να θα πάει στη συνάντηση στο Μαξίμου, είπε ότι αν αποχωρήσουν τα ΜΑΤ μέχρι το μεσημέρι, θα πάει.

Σχετικά Νέα