Κ. Αρβανίτης: «Πάλι καλά που έχουμε 14% στις δημοσκοπήσεις»

«Ρεαλιστικό» χαρακτήρισε ο Κώστας Αρβανίτης το ποσοστό που κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Opinion Poll στην οποία έχασε τη δεύτερη θέση στην πρόθεση ψήφου από το ΠΑΣΟΚ…

«Είναι ρεαλιστικό νομίζω αν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τι λέμε γιατί αν πεις κάτι σου λένε ότι είσαι απέναντι» είπε στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Παρασκευής 17/11, ενώ σχολιάζοντας τον πήχη του 17% που έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις ευρωεκλογές είπε ότι «ο στόχος σου λέει είναι αυτό που παρέλαβα να μην το πάω παρακάτω».

«Πάλι καλά που η δημοσκόπηση μας έδωσε 14%. Θα ήθελα να τους σφίξω το χέρι να τους πω αυτό που κάνετε είναι εντυπωσιακό. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως ό,τι και να κάνετε εσείς, εμείς θα σας αγαπάμε» πρόσθεσε, και παραδέχθηκε, επίσης, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «πολλές φορές μας φέρνει σε δύσκολη θέση, όπως για παράδειγμα με τα 37 δισ. Δεν μπορείς να λες ότι ο Τσακαλώτος το πήγε λάθος, ο Δραγασάκης το πήγε λάθος, γιατί γεννιέται το ερώτημα “πού ήταν ο τότε πρωθυπουργός’; Μειώνεις τον πρόεδρό μου έτσι, χαμηλώνεις τον πήχη για τον πρόεδρό μου, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κ. Κασσελάκης οφείλει να ακούει, να δημιουργήσει πολιτικό κέντρο και να πάει στο συνέδριο».

Ο ίδιος χαρακτήρισε λάθος τις κινήσεις φυγής αυτή τη στιγμή από το κόμμα, εξηγώντας ότι «αν φύγεις στο συνέδριο γιατί δεν μπορείς να τα βρεις στο πολιτικό ζήτημα τότε ναι, άλλα όχι να φύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο πρόεδρος καθυστέρησε δύο ώρες να έρθει στη συνάντηση…».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα