Ιωάννινα: Το σημείωμα που άφησε ο 50χρονος πριν αυτοκτονήσει

Τη σορό ενός άνδρα τυλιγμένη μέσα σε σακούλες σκουπιδιών εντόπισαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής οι Αρχές στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο δάσος Φρόντζου.

Τη σορό εντόπισε ηλικιωμένος περαστικός ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Η αυτοψία ιατροδικαστή αλλά και ένα σημείωμα που βρέθηκε κοντά στο άψυχο σώμα του άντρα, απομάκρυναν το σενάριο του φονικού και έκαναν τις Αρχές να εστιάσουν στο ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Όπως διαπιστώθηκε η σορός ανήκε σε έναν 50χρονο κάτοικο της περιοχής, που στο αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Το σημείωμα που άφησε ο 50χρονος

Το MEGA αποκαλύπτει μέρος από το πεντασέλιδο γράμμα που βρέθηκε πάνω στην σορό του άντρα:

«Προς τις αρχές,

Ο γεμιστήρας φέρει σπάγκο και είναι δεμένος στο όπλο. Έχει 7 φυσίγγια διάφορων χρονολογιών. Είναι δεμένος ο γεμιστήρας και όχι ριγμένος κάτω, σε περίπτωση που με εντοπίσει η αστυνομία, να μπορέσουν να βρούνε γρήγορα, τον γεμιστήρα και την βολή της αυτοχειρίας. Το όπλο είναι ανενεργό και δεν είναι απειλητικό στην χρήση εναντίον κανενός, ούτε στελεχών της αστυνομίας».

 

«Στο ένα χέρι του είχε μια χειροπέδα και το όπλο του»

«Το βρήκε ένας παππούλης. ήρθε έντρομος στο μαγαζί να μας πει ότι βρήκε ένα πτώμα. Στην αρχή δεν το πίστεψα και λέμε μήπως τα έχει χαμένα ο παππούς και πήγα εγώ μαζί του και το είδα αυτοπροσώπως το πτώμα», περιέγραψε κάτοικος της περιοχής που βρέθηκε στο σημείο. Και πρόσθεσε:

«Ανεβαίνω στο λοφάκι που έχουμε εδώ απέναντι από το μαγαζί και βλέπω ένα πτώμα με τα χέρια απ’ έξω, κουκούλα σκεπασμένο με σεντόνι. Η σακούλα, σκεπασμένα τα πόδια με ταινία γύρω-γύρω. Στο ένα χέρι του είχε μια χειροπέδα και το όπλο του», είπε η αυτόπτης μάρτυρας.

«Μισή σακούλα στα πόδια φαινόταν τα ρούχα του από πάνω κανονικά και το κεφάλι του ήταν καλυμμένο. Είχε φόρμες, φόραγε φόρμες και μια φούτερ από πάνω. Δεν ήταν τεμαχισμένος», συμπλήρωσε η αυτόπτης.

Πώς αποκαλύφθηκε η αυτοκτονία του 50χρονου

Οι αστυνομικοί που συγκέντρωσαν μια σειρά από στοιχεία, έχουν καταφέρει να συνθέσουν και τη σκηνή της αυτοκτονίας. Εκτιμούν ότι ο 50χρονος έβαλε στο κεφάλι του σακούλες και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα όπλο περασμένο με αλυσίδα στο ένα του χέρι, ενώ από τον καρπό του άλλου υπήρχαν χειροπέδες. Κάτι που αρχικά τους είχε κάνει να πιστέψουν ότι βρίσκονταν πάνω από το θύμα ενός στυγερού εγκλήματος.

Οι κάτοικοι της περιοχής απομακρύνθηκαν και περίμεναν από απόσταση να μάθουν την αλήθεια πίσω από το μακάβριο εύρημα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα