

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετέβη σήμερα το μεσημέρι στην Προεδρική Φρουρά και αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα με τους Εύζωνες και τα στελέχη του στρατοπέδου.
Επίσης, η κυρία Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντάλλαξε ευχές για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.
Εν συνεχεία, η Πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία και αντάλλαξε ευχές με την Άρτεμη Παπακωστίδου, την «κυρά του Δέλτα» στον Έβρο, καθώς και την κυρία Ειρήνη Κατσοτούρχη, τη μοναδική κάτοικο στην ακριτική Κίναρο «κυρά Ρηνιώ».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Τ. Θεοδωρικάκος: Στόχος η ισχυρή παραγωγική ανάπτυξη με δημοσιονομική σταθερότητα
“Η ισχυρή ανάπτυξη με τη συμβολή όλων των πολιτών, δημιουργεί ισχυρά πλεονάσματα που αξιοποιούνται.
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.