Γιαννούλης: Στα εθνικά θέματα δεν χωράνε επιπολαιότητες και ερασιτεχνισμοί

«Δεν τίθεται θέμα ενότητας και ομοθυμίας των κομμάτων για το πώς αντιμετωπίζουμε την περίπτωση που υπάρξει πρόκληση ή απειληθεί κυριαρχικό δικαίωμα. Ωστόσο επιπολαιότητες και ερασιτεχνισμοί δεν έχουν θέση στο χειρισμό των εθνικών θεμάτων». Αυτό τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Καλημέρα Μαζί» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

«Από τη μία πλευρά ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εμφανιζόταν βέβαιος πως ο Ερντογάν δεν θα τολμήσει να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί και από την άλλη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης προτείνει ως αντίποινα να ενεργήσουμε ανάλογα με το μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη.

Για τη μυστική τριμερή συνάντηση του Βερολίνου, δεν έχει ενημερωθεί κανένα πολιτικό κόμμα. Επιβεβλημένη η σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Είναι απαράδεκτο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να προδικάζει το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έρευνας για το θάνατο του 27χρονου από το Βόλο.

Εάν δεν ρίξεις χρήματα στην αγορά, δεν θα εισπράξεις χρήματα. Η έλλειψη αποφασιστικότητας και γενναιότητας στη λήψη μέτρων οδηγεί τη χώρα σε μία νέα χρεοκοπία».

Σχετικά Νέα