Γιαννούλης: Σοβαρός κίνδυνος η αλαζονεία του Πρωθυπουργού

Μιλώντας στην εκπομπή ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ του BLUESKY με τον Κώστα Χαρδαβέλα ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης επανέλαβε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός παραμένουν δέσμιοι μίας αλαζονικής συμπεριφοράς που παρακάμπτει την εθνική συνεννόηση.

Παρά τα λάθη και τις καθυστερήσεις οφείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διδαχτεί από τα παραδείγματα υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και της έγκαιρης – αποτελεσματικής και με προβολές στο μέλλον, διπλωματίας.

Πάντως εθνικός στόχος παραμένει εκτός της αδιαπραγμάτευτης υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, η αποφυγή ενός διαλόγου εκτός αυτού που αφορά την υφαλοκρηπίδα. Στην διάρκεια της εκπομπής με την συμμετοχή και του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν και την ανησυχία όλων μας για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης για την έξαρση των κρουσμάτων COVID 19. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η αιφνιδιαστική ματαίωση της ΔΕΘ παράλληλα με την εξαίρεση του ΟΑΣΘ από επείγοντα μέτρα προστασίας των επιβατών. Αδρανής παραμένει η Κυβέρνηση για την απειλή που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά.

Σχετικά Νέα