

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στηρίζει τα μέτρα που ελήφθησαν για το περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού», σημείωσε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης.
Ο κ. Γιαννούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι «Για τον Παύλο Πολάκη τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Ξαφνικά όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τη φωτογραφία του Πολάκη, αλλά κανένα μέσο δεν ασχολήθηκε με τις δεκάδες αποκαλύψεις Πολάκη για το μεγάλο φαγοπότι από την κυβέρνηση της ΝΔ».
«Τι διαφορετικό έκαναν τον Μάιο εν μέσω καραντίνας Μητσοτάκης και Μπακογιάννης στα εγκαίνια στην πλατεία Ομόνοιας; Που ήταν τότε όλοι αυτοί που σήμερα καταγγέλλουν τον Παύλο Πολλάκη;», δήλωσε. «Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουμε για να σωθούνε ζωές», συμπλήρωσε.
Ο κ. Γιαννούλης τόνισε ότι «Μόλις σήμερα σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένας αγγειοχειρουργός βρέθηκε στο δίλημμα να επιλέξει ποιόν ασθενή θα χειρουργήσει.
«Σήμερα στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Παπανικολάου στάλθηκε έγγραφο να πάνε να κάνουν σε ιδιωτικό εργαστήριο τεστ για κορονοιό με 48 ευρώ. Ένα τεστ που θα έπρεπε να είναι δωρεάν και συνταγογραφείται από το ΕΟΠΥΥ», υπογράμμισε.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.