

Ως ευκαιρία «να εξηγήσουμε σε πολλούς συνομιλητές μας την ιδιαίτερη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στη Μεσόγειο και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η τουρκική στάση, τόσο με την Λιβύη όσο και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου», περιέγραψε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας την συμμετοχή του στην 56η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια.
Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο κ. Δένδιας συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Νίκολα Ντιμιτρόφ, με τους ομολόγους του της Λιθουανίας και του Κουβέιτ, με τον υπουργό Επικράτειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλά και με τον Αντιπρόεδρο της Κ.Ο. της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) Γιόχαν Βάντεπουλ και την συμπρόεδρο των Γερμανών Πρασίνων Αναλένα Μπέρμποκ.
Σχετικά Νέα
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.
Ν. Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη. Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε, με.