

Θετικά είναι τα δείγματα δύο ασθενών που χειρουργήθηκαν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και έλαβαν εξιτήριο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των μοριακών ελέγχων, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός για όσους ήρθαν σε επαφή μαζί τους.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες δύο περιστατικά που εισήχθησαν την περασμένη Πέμπτη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας ως τακτικά χειρουργεία βρέθηκαν εκ των υστέρων θετικά με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο περιβάλλον των δύο χειρουργηθέντων.
Συγκεκριμένα με την είσοδο των ασθενών στο Νοσοκομείο, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λήφθηκαν rapid test τα οποία βγήκαν αρνητικά. Στη συνέχεια, όταν εισήχθησαν στη Χειρουργική Κλινική, λήφθηκαν και μοριακά τεστ.
Τα αποτελέσματα των μοριακών δεν βγήκαν την Παρασκευή, όπως γίνεται συνήθως, αλλά το πρωί του Σαββάτου, τη στιγμή που τα χειρουργεία στην Αμαλιάδα γίνονται Τρίτη και Παρασκευή. Ο υπεύθυνος γιατρός δεν περίμενε τα τεστ PCR αλλά προχώρησε κανονικά στη διαδικασία των επεμβάσεων.
Οι δύο ασθενείς ένας άντρας και μια γυναίκα που νοσηλεύτηκαν κανονικά τουλάχιστον ο ένας και με άλλους ασθενείς στον ίδιο θάλαμο ,στη συνέχεια έλαβαν εξιτήριο , ύστερα από χειρουργείο κοίλης και χολής, με τη διασπορά του ιού να είναι άγνωστο τι διαστάσεις έχει λάβει.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.