

Στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νικόλας Φαραντούρης, επισημαίνοντας πως η αυλαία πλέον έπεσε και το βλέμμα όλων, είναι στραμμένο ώστε να προχωρήσουν ενωμένα στην μάχη των ευρωεκλογών.
Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Φαραντούρης, τόνισε πως ολοκληρώθηκε το συνέδριο του κόμματος με ομόφωνες αποφάσεις και θέσεις , επισημαίνοντας πως προτεραιότητα στο εξής είναι οι κάλπες της Ευρώπης, όπου το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοδοξεί την μεγαλύτερη δυνατή διεύρυνση και ο κόσμος να εμπιστευτεί τις προτάσεις του.
Δείτε το Βίντεο
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.