

Στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νικόλας Φαραντούρης, επισημαίνοντας πως η αυλαία πλέον έπεσε και το βλέμμα όλων, είναι στραμμένο ώστε να προχωρήσουν ενωμένα στην μάχη των ευρωεκλογών.
Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Φαραντούρης, τόνισε πως ολοκληρώθηκε το συνέδριο του κόμματος με ομόφωνες αποφάσεις και θέσεις , επισημαίνοντας πως προτεραιότητα στο εξής είναι οι κάλπες της Ευρώπης, όπου το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοδοξεί την μεγαλύτερη δυνατή διεύρυνση και ο κόσμος να εμπιστευτεί τις προτάσεις του.
Δείτε το Βίντεο
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.