

Με δάκρυα στα μάτια η κυρία Μαίρη από την Αγία Άννα του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, παρακολουθεί τους εθελοντές που βοηθούν στον καθαρισμό του σπιτιού της που ρήμαξε η καταστροφική πυρκαγιά τον περασμένο Αύγουστο.
Σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Αγίας Άννας, Άγγελος Κωνσταντινάκης ο οποίος μαζί με τους συντοπίτες του δίνει καθημερινό αγώνα για την αποκατάσταση της περιοχής από τις φωτιές του Αυγούστου, έγραψε στο Facebook:
«Η κυρία Μαίρη κοιτάζει με δακρυσμένο βλέμμα τους εθελοντές που έσπευσαν άλλο ένα Σαββατοκύριακο να βοηθήσουν στο καθαρισμό του καμμένου σπιτιού της. Εθελοντές από Αθήνα μαζί με τα δικά μας παιδιά του δήμου το Στέλιο και το Γιάννη που “σπαταλούν” το Σαββατοκύριακο τους βοηθώντας τους συνανθρώπους μας. “Σπαταλούν” το χρόνο τους αλλά γεμίζουν τη ψυχή τους. Κυρία Μαίρη θα ξαναγίνει το σπίτι καλύτερο απ’ ότι ήταν».
Να σημειώσουμε ότι η Δημοτική Ενότητα Αγίας Άννας επλήγη σε μεγάλο βαθμό από την πυρκαγιά του καλοκαιριού. Ωστόσο δεν χάνουν την πίστη και την ελπίδα τους οι κάτοικοι και με δύναμη ψυχής συνεχίζουν για την επόμενη ημέρα.
Σχετικά Νέα
Άλιμος: Στην Εισαγγελία ανηλίκων η μητέρα του βρέφους
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων παρουσία του δικηγόρου της πήγε η μητέρα του.
Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο των Χανίων, με έναν τραυματία – Συνελήφθη ένα άτομο
Αναστάτωση προκλήθηκε μετά τις 5 το απόγευμα στο κέντρο των Χανίων, από επεισόδιο στην.
Φωταγώγηση της Βουλής στη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού
Το ελληνικό Κοινοβούλιο τίμησε σήμερα την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Ελληνικό: Έρευνες για αρσενικό και δηλητήρια στις σορούς-Πέθανε και από νεφρική ανεπάρκεια η Βέρα Σιδηροπούλου
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θρίλερ στο Ελληνικό με τους θανάτους των.