

Άμεσα προχωρά η διαδικασία για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών μετά το «ναι» της ΝΔ στην πρόταση του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμες πηγές της Βουλής, η σχετική συζήτηση, στην οποία θεωρείται βέβαιο ότι θα αποφασιστεί η σύσταση της επιτροπής, καθώς την πρόταση στηρίζει εκτός από τη ΝΔ και η Πλεύση Ελευθερίας, προγραμματίζεται για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
«Το έγκλημα των Τεμπών είναι προσωπική υπόθεση όλων των Ελλήνων», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας γνωστό ότι θα στηρίξει και την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής, εφόσον κατατεθεί.
Συνολικά αναμένεται να την υπερψηφίσουν 185 βουλευτές, οι 158 βουλευτές της ΝΔ, οι 21 του ΚΚΕ και οι 6 της Πλεύσης Ελευθερίας.
Σχετικά Νέα
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.