Επεισόδιο Γεωργιάδη – Πολάκη: «O ορισμός του εμμονικού ανθρώπου» – «Είσαι “αδιευκρίνιστος”»

Ακόμη ένα «θερμό» επεισόδιο είχαν στα social media ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης.

Οι δύο άνδρες διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους με… αφορμή τις αιχμές που άφησε ο Παύλος Πολάκης στην ορκωμοσία της κόρης του, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μάλιστα κα στον υπουργό χωρίς να τον κατονομάσει.

«Η Νομική είναι η επιστήμη που ρυθμίζει τις σχέσεις των ανθρώπων. Η Νομική είναι η επιστήμη που αποτυπώνει με κανόνες δικαίου τον συσχετισμό των κοινωνικών δυνάμεων», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο για μια «πολύ δύσκολη δουλειά».

«Είστε η καταφυγή των απλών ανθρώπων για να υπερασπίσετε τα δικαιώματά τους, να μπορέσει να λύσει το φορολογικό του πρόβλημα, να διεκδικήσει τα δημοκρατικά του δικαιώματα και να αποδοθεί δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο ορισμός του εμμονικού ανθρώπου»

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης δεν άφησε… αναπάντητα τα «καρφιά» Πολάκη και τον χαρακτήρισε εμμονικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ποιος είναι ο ορισμός του εμμονικού ανθρώπου; Να σε έχει αξιώσει ο Θεός να είσαι γερός και να καμαρώνεις την κόρη σου στην ορκωμοσία της και εσύ να σπαταλάς αυτή την στιγμή για να επιτεθείς στους πολιτικούς στου αντιπάλους (δηλ. σε μένα) και στους Δικαστές», έγραψε, μεταξύ άλλων και ευχήθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να καμαρώνει την κόρη του «πάντα και πιο ψηλά».

Η απάντηση Πολάκη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση Γεωργιάδη. «Τώρα το είδα» έγραψε. «Χαίρομαι που έχει νιώσει πως είσαι το συνώνυμο της λέξης “αδιευκρίνιστος”», συνέχισε.

«Είπα στους μελλοντικούς δικαστές τι να μην κάνουν (…) Ευχαριστώ για τις ευχές σου, εύχομαι να καμαρώσεις αντίστοιχα τα παιδιά σου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα