

Εντάλματα σύλληψης εξέδωσε η εισαγγελία Σύρου κατά του Πάνου Καμμένου και του Βαγγέλη Μαρινάκη για το επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή στο λιμάνι της Μήλου.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει άτομα φερόμενα σαν άνθρωποι του Β. Μαρινάκη επιτέθηκαν με γιαούρτια και παγωτά κατά του σκάφους του Πάνου Καμμένου στον Αδάμαντα της Μήλου. Εκεί είχαν ελλιμενιστεί προηγουμένως δύο σκάφη του μεγαλοεφοπλιστή. Οταν έφτασε ο πρώην υπουργός στο λιμάνι και έγινε αντιληπτός, άνθρωποι του μεγαλοεφοπλιστή πέταξαν γιαούρτια και παγωτά.
Ο Πάνος Καμμένος και η σύζυγός του Ελενα Τζούλη βγήκαν από το σκάφος και άρχισαν να διαμαρτύρονται, ενώ ο πρώην υπουργός κάλεσε το λιμενικό το οποίο έσπευσε επιτόπου. Νωρίτερα ένας σωματοφύλακας του Βαγγέλη Μαρινάκη έστριψε το χέρι και άρπαξε το κινητό τηλέφωνο με το οποίο η σύζυγος του πρώην υπουργού βιντεοκοσπούσε τα επεισόδια και το πέταξε στη θάλασσα.
Την ώρα που το λιμενικό ήταν στο λιμάνι, εμφανίστηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το επεισόδιο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο ιστότοπος zougla.gr ο μεγαλοεφοπλιστής εκτόξευσε απειλές κατά του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του.
Η τελευταία πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μηνύσεις. Το ίδιο φαίνεται πως έκανε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οπότε η εισαγγελία Σύρου στην οποία έφτασε η υπόθεση εξέδωσε εντάλματα σύλληψης των δύο αντρών.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.