Εκδήλωση του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου με συμμετοχή του υπ. Οικονομίας Χρ. Σταϊκούρα

Στην Ελληνογαλλική συνεργασία για μία ισχυρή βιώσιμη ανάπτυξη στη μετά covid-19 εποχή, αναφέρθηκε ο Υπουργός Οικονομικών κύριος Χρήστος Σταϊκούρας στην χθεσινή εκδήλωση του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις νέες προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα, καθώς και στους βασικούς τομείς ανάπτυξης που αναφέρονται στην ΄Κοινή Δήλωση΄ που υπεγράφη στις 29 Ιανουαρίου στο Παρίσι, στα πλαίσια του επενδυτικού φόρουμ που διοργάνωσε το Επιμελητήριο.

Ο Υπουργός απάντησε σε ερωτήσεις παρευρισκόμενων στελεχών γαλλικών και ελληνικών εταιρειών σε θέματα όπως οι επενδύσεις, η φορολογία επιχειρήσεων καθώς και στο πώς η ελληνική οικονομία θα επωφεληθεί από το Σχέδιο Ανάκαμψης τα επόμενα χρόνια.

Παρευρέθηκαν ο Γάλλος Πρέσβης, η Εμπορική Ακόλουθος, ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας, στελέχη της κυβέρνησης καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των μεταφορών και υποδομών, κατασκευών, της ενέργειας, της βιομηχανίας, των τροφίμων και των καλλυντικών, γεγονός το οποίο έδειξε για άλλη μια φορά το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον της Γαλλίας προς την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα