

Η προσέλκυση επενδύσεων για χρόνια αποτελεί μείζον θέμα για την Ελλάδα, ωστόσο τον τελευταίο καιρό φαίνεται να υπάρχει ένα θετικό επενδυτικό κλίμα στη χώρα μας.
Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει να δημιουργεί ένα περιβάλλον σταθερότητας στην Ελλάδα που θα πείσει τους επενδυτές.
Με βάση τα παραπάνω, το τμήμα ICARUS της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης A.H.E.P.A (American Hellenic Educational Progressive Association ) στις 3 Δεκεμβρίου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τις καναδικές επενδύσεις στην Ελλάδα στο εκπαιδευτικό ίδρυμα New York College.
Πιο συγκεκριμένα στις 19:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία ο πρόεδρος του Ελληνοκαναδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης, ο οποίος θα μιλήσει αναλυτικά για τις ραγδαία αναπτυσσόμενες διμερείς σχέσεις στους τομείς των επενδύσεων, του εμπορίου, του τουρισμού και του πολιτισμού.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον των Καναδών επενδυτών για την Ελλάδα, ενώ οι καναδικές εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στη χώρα μας γίνονται διαρκώς όλο και πιο ενεργές θέλοντας να επενδύσουν περισσότερο.
Σχετικά Νέα
Στο «κόκκινο» η Wall Street: Σημαντικές απώλειες με φόντο την επίθεση Τραμπ στον Πάουελ
Υποχωρούν εκ νέου τη Δευτέρα όλοι οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, καθώς οι.
Απώλειες άνω του 2% για το πετρέλαιο, εν μέσω μηνυμάτων για πρόοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
“Βουτιά” άνω του 2% γνώρισε το πετρέλαιο, εν μέσω ενδείξεων προόδου στις συνομιλίες μεταξύ.
Σε νέα ιστορικά υψηλά “εκτοξεύθηκε” ο χρυσός, πάνω από τα 3.400 δολάρια
Πάνω από τα 3.400 δολάρια “σκαρφάλωσε” ο χρυσός, φθάνοντας σε νέα ιστορικά υψηλά, καθώς.
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.