

Την αναβολή της καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης στους εργαζόμενους που βγήκαν σε αναστολή λόγο κορωνοϊού σχολιάζει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.
“Σήμερα, για ακόμη μια φορά, αναβλήθηκε η καταβολή του πενιχρού επιδόματος αναστολής” αναφλερει και προσθέτει:
“Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι περιμένουν εδώ και ενάμιση μήνα την ελάχιστη ενίσχυση από την κυβέρνηση που τους έθεσε με δική της απόφαση σε ανεργία. Ζουν για τρεις μήνες με 800 ευρώ αφού η μόνη ενίσχυση που έλαβαν ήταν στα μέσα του Απρίλη. Τι ακριβώς να πρωτοπληρώσουν με τα 800 ευρώ για τρεις μήνες; Το ενοίκιο τους; Το σούπερ μάρκετ; Η κυβέρνηση θεωρεί ότι μπορεί να ζει ένας άνθρωπος για τρεις μήνες με 800 ευρώ;” διερωτάται η κα Αχτσιόγλου.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.
Διευκρινίσεις Π. Μαρινάκη για τις ψησταριές στα πανηγύρια-Τι είπε για αναβαλλόμενο φόρο των τραπεζών
Για το εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να απαγορεύσει στα πανηγύρια να ψήνουν σουβλάκια κλπ.