Χ. Στυλιανίδης για τα 2 στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ: Αμείλικτοι σε φαινόμενα διαφθοράς και παράβασης καθήκοντος

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης έθεσε άμεσα σε διαθεσιμότητα δύο (2) Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για τα οποία έχει σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).

Ο Χρήστος Στυλιανίδης, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προέβη στην ακόλουθη δήλωση σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση:

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής είναι αμείλικτα σε φαινόμενα διαφθοράς και παράβασης καθήκοντος που αφορούν στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έχουν διαχρονικά πολύ στενή συνεργασία με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας με πάγιο στόχο την καταπολέμηση και πάταξη κάθε έκνομης ενέργειας και φαινομένων διαφθοράς. Όσοι κρίνονται αρμοδίως από την ελληνική δικαιοσύνη ως επίορκοι βαθμοφόροι δεν έχουν καμία απολύτως θέση στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα