Χ. Καφαντάρη: Κυβέρνηση αυτοαναίρεσης, ξεπουλήματος, εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων και υποκρισίας

«Είναι η κυβέρνηση των λίγων, όσους και να εξυπηρέτηση ο λαός έχει καταλάβει και θα αναδείξει μια προοδευτική –Δημοκρατική κυβέρνηση που μέλημα της θα είναι οι ανάγκες των πολλών»

H τοποθέτηση της Βουλευτή Δυτικής Αθήνας και Αν. Τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χαράς Καφαντάρη, σήμερα 20/07/2021, επί του νομοσχεδίου για τη διαχείριση αποβλήτων στην Ολομέλεια της Βουλής:

Μνημείο κακής νομοθέτησής το νομοσχέδιο ,σκόπιμα ώστε να μην γίνει διαβούλευση με τους φορείς

Νέα βάρη στην αυτοδιοίκηση χωρίς πόρους

Ενώ τίθενται υψηλοί στόχοι ανακύκλωσης η κυβέρνηση κάνει για να ναρκοθετήσει την ανακύκλωση και να πυροδοτήσει την καύση, ως μόνη επιλογή.

Καταρρίπτεται ο δημόσιος χαρακτήρας του ελέγχου των Ο.Τ.Α. και των συστημάτων ανακύκλωσης και εκχωρείται σε ιδιώτες.

Ευθύνες και αρμοδιότητές και «πρόστιμα »στην Τ.Α. ενώ τα οικονομικά των δήμων δεν είναι και στο καλύτερο σημείο –χωρίς πρόβλεψη επιπλέον χρηματοδότησης. θα μετατεθεί και αυτό το βάρος στις πλάτες των δημοτών??

Αγωνία στην δυτική Αθηνά για την μονάδα καύσης και την συνέχιση λειτουργίας της φυλής ,ως το 2036,ενώ το ελεγκτικό εντόπισε φωτογραφικές προδιάγραφες στο διαγωνισμό –μαμούθ εξοπλισμού ανακύκλωσης ΕΔΣΝΑ.

Έχουμε μια κυβέρνηση της αυτοαναίρεσης

Μια κυβέρνηση του ξεπουλήματος π.χ. ΔΕΔΔΗΕ

Μια κυβέρνηση εξυπηρέτησης συμφερόντων, πλήθος οι φωτογραφικές διατάξεις και οι τροπολογίες εν μέσω της νυκτός για πολεοδομικά-χωροταξικά θέματα

Μια κυβέρνηση υποκρισίας: Ένας πράσινος πρωθυπουργός που βιάστηκε να κλείσει λιγνιτικές μονάδες στο όνομα της απολιγνιτοποιησης

Με τέτοιες πολίτικες δεν θα πιάσουμε τους στόχους της πράσινης συμφωνίας

της Ε.Ε.

Είναι η κυβέρνηση των λίγων, όσους και να εξυπηρέτηση ο λαός έχει καταλάβει και θα αναδείξει μια προοδευτική –Δημοκρατική κυβέρνηση που μέλημα της θα είναι οι ανάγκες των πολλών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα