

Το δημοφιλές κρυπτονόμισμα Bitcoin κατέγραψε τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2020, σημαντική πτώση έως και 10% χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος των κερδών που σημείωσε κατά το εορταστικό τριήμερο της Πρωτοχρονιάς με το ρεκόρ των 34.800 δολαρίων, επιστρέφοντας στο επίπεδο των 30.800 δολαρίων.
Οι αναλυτές ωστόσο αναφέρουν ότι η εν λόγω πτώση είναι αναμενόμενη δεδομένου ότι πρόκειται για ασταθές περιουσιακό στοιχείο, οι έντονες μεταβολές του οποίου το έχουν εμποδίσει από το να χρησιμοποιηθεί ευρέως ως νόμισμα.
Παρά την πτώση του όμως, το κρυπτονόμισμα έχει τετραπλασιάσει σχεδόν την αξία του σε σχέση με πέρυσι.
Σχετικά Νέα
Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εξετάζει κατά προτεραιότητα τις αγορές ζωοτροφών για κατοικίδια και ζώα συντροφιάς
Κατά προτεραιότητα εξετάζει η Επιτροπή Ανταγωνισμού τις αγορές εισαγωγής/παραγωγής, χονδρικής και λιανικής πώλησης ζωοτροφών.
Βουτιά 3% ο χρυσός
Βουτιά 3% σημείωσε τη Δευτέρα ο χρυσός καθώς η συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας για μείωση των.
Wall Street: Ράλι με φόντο τη συμφωνία ΗΠΑ με Κίνα – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών
Σε ράλι έχουν επιδοθεί τη Δευτέρα οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης,.
Κέρδη στις ευρωαγορές μετά τη συμφωνία Κίνας-ΗΠΑ
Με θετικό πρόσημο ξεκίνησαν την εβδομάδα οι ευρωπαϊκές μετοχές, στον απόηχο της συμφωνίας ανάμεσα.