

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε περιστατικό στο κέντρο της Ατλάντα το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με την αστυνομία της Ατλάντα.
Στο κτίριο, όπου κοντά συνέβη το περιστατικό, στεγάζονται διάφορες επιχειρήσεις και το ισραηλινό προξενείο.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ανακοινώθηκε ότι ένα άτομο που είχε στην κατοχή του μια παλαιστινιακή σημαία αυτοπυρπολήθηκε έξω από το κτίριο.
Φαίνεται ότι ο διαδηλωτής έφτασε περίπου στις 12:17 μ.μ. Ένας φρουρός προσπάθησε να επέμβει, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο διαδηλωτής υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Grady Memorial σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο φρουρός υπέστη εγκαύματα στο πόδι και στον καρπό. Η ακριβής κατάσταση του φρουρού είναι άγνωστη.
Ο αρχηγός της αστυνομίας Darin Schierbaum δήλωσε ότι το περιστατικό δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια, αλλά περιέγραψε το περιστατικό ως «ακραία πράξη πολιτικής διαμαρτυρίας».
Σχετικά Νέα
Οι ΗΠΑ κόβουν 60 εκατ. δολάρια από το Χάρβαρντ λόγω αντισημιτισμού και διακρίσεων
Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι διακόπτει.
Τον έλεγχο όλης της Γάζας θέλει να πάρει το Ισραήλ – Τουλάχιστον 91 Παλαιστίνιοι νεκροί στους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς
Η κυβέρνηση του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Δευτέρα την πρόθεσή της να πάρει «τον έλεγχο».
ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει στην κυβέρνηση Τραμπ να προχωρήσει στην απέλαση 350.000 υπηκόων Βενεζουέλας
Το ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επέτρεψε χθες Δευτέρα με απόφασή του στην κυβέρνηση.
Τραμπ: Με φυλάκιση έως τρία έτη θα τιμωρούνται όσοι δημοσιεύουν ερωτικά βίντεο χωρίς συναίνεση
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υπέγραψε τη Δευτέρα ένα νομοσχέδιο που καθιστά ομοσπονδιακό.