Ανδ. Λοβέρδος για μηνύματα Παππά προς Καλογρίτσα: Υπάρχει ολόκληρος τόμος

Για “πυκνή” επικοινωνία δια μηνυμάτων των Χρ. Καλογρίτσα – Ν. Παππά έκανε λόγο ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Α. Λοβέρδος, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι υπάρχει “ολόκληρος τόμος”.

“Οι συνήγοροι του κ. Παππά κάτι θα πρέπει να πουν, δεν είναι δυνατόν να συνηγορούν υπέρ ενός κατηγορουμένου και να μην αμύνονται για αυτόν”, ανέφερε, μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στον Ρ/Σ “Παραπολιτικά” 90.1 FΜ, στην εκπομπή “Μπρα ντε φερ” και πρόσθεσε: “Το επιχείρημά τους είναι ότι υπάρχει θέμα γνησιότητας όμως τα άλλα πέντε που έχουν κατατεθεί από τους ίδιους διαλόγους από τον κ. Παππά με τον κ.Καλογρίτσα νοούνται ως αποδεικτικά στοιχεία, δεν τα έχουν προσβάλει μέχρι στιγμής. Άρα επειδή επί δύο χρόνια έχουμε πέντε ισχυρά αποδεικτικά μέσα ενταγμένα στη δικογραφία που δεν ζήτησαν να βγουν εκτός δικογραφίας και έχουμε και ένα έκτο που δεν τους αρέσει και προσπαθούν να πουν για αυτό κάτι. Είναι ακριβέστατο, αυθεντικότατο και υπάρχει και ένας ολόκληρος τόμος με την πυκνή τους δια μηνυμάτων επικοινωνία Καλογρίτσα και Παππά εκείνης της εποχής.”

“Η συνέχεια θα εξαρτηθεί από την αντιδικία”, ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος, ερωτηθείς αν θα δουν το φως της δημοσιότητας και νέα SMS. “Όσο η αντιδικία αμφισβητεί αντιλαμβάνεστε ότι είναι λογικό και ο πελάτης μου να αντιδρά”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εξάλλου αν υπάρχει και άλλο υλικό, όπως βίντεο, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η υπόθεση αυτή είναι έντονα πολιτική για αυτό επειδή έχω και τις δύο ιδιότητες φροντίζω να μη συζητώντας δημοσίως για αυτά τα θέματα να μην υπονομεύω τη μια ιδιότητά μου ή την άλλη ή να μην αξιοποιώ τη μια ή εκμεταλλεύομαι την άλλη, άρα δεν θέλω να προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες, απλώς ειμαι υποχρεωμένος, αφού κάτι έγινε δημόσιο και επίμαχο σε σχέση με την αμφισβήτηση, να σας πω ότι αν δεν τους αρκεί αυτό έχουμε και τη συνέχεια. Η επικοινωνία επί μηνυμάτων είναι πυκνή και συχνή εκείνη την περίοδο ένα μικρό μέρος αυτής της επικοινωνίας έχουμε καταθέσει.”

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα