

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τη νύχτα στην Αγία Βαρβάρα, και είχε ως αποτέλεσμα ένα άτομο να μεταφερθεί τραυματισμένο στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό συνέβη χθες Τρίτη 8/1 το βράδυ γύρω στις 22:30 επί της οδού Σωκράτους 4, στην Αγία Βαρβάρα.
Η Αμεση Δράση ενημερώθηκε για πυροβολισμούς στην περιοχή και αμέσως έδωσε εντολή σε αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη αίματος και ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο. Υστερα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένα τραυματισμένο άτομο είχε μεταβεί με ίδια μέσα στο νοσοκομείο Αττικόν, και όπως έγινε γνωστό πρόκειται για 37χρονο Ρομά, ο οποίος έφερε τραύματα από σκάγια κυνηγετικού όπλου στον θώρακα και τον λαιμό.
Σχετικά Νέα
Χρ. Δήμας: Η Γέφυρα Χειμωνικού είναι μια καινούργια και πιο ανθεκτική υποδομή στην Κεφαλονιά
Τα εγκαίνια της Γέφυρας Χειμωνικού στην περιοχή Αγκώνα της Κεφαλονιάς πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (08/04) από τον υπουργό Υποδομών.
Έξι συλλήψεις για χρηματισμούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης
Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, μετά από.
Χρ. Μαραφάτσος: Οι ΗΠΑ θεωρούν ακρογωνιαίο λίθο σταθερότητας στην περιοχή την τριμερής συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Israel-Greece Friendship Association, στον ιστορικό Σύλλογο των.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Τροπολογία για την άρση ακινησίας οχημάτων
Τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας «Ενίσχυση της κεφαλαιαγοράς και άλλες διατάξεις» με.