Αφρ. Λατινοπούλου: Ιδρύει το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ

Λίγες μόλις ημέρες μετά το τέλος της πολιτικής της σύμπραξης με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής), η Αφροδίτη Λατινοπούλου ιδρύει δικό της κόμμα και το ονομάζει… ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram, με την πρόεδρο -πλέον- να σημειώνει στο Instagram “ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας”.

Η ίδια μιλά, μεταξύ άλλων, για πόλεις “παραδομένες στη βρώμα, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα”. Κατηγορεί δε τα “κέντρα εξουσίας” ότι νοιάζονται για όσους “μπαίνουν λαθραία στη χώρα” μοιράζοντάς τους “αφειδώς ΑΜΚΑ και επιδόματα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.”

Στο “μανιφέστο” της, υποστηρίζει ότι οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν φόρους για επιδόματα “δήθεν ευπαθών ομάδων” και παράλληλα μιλά για “άθλιο αριστερό αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας”.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αφήνει αιχμές και κατά της Δικαιοσύνης η οποία όπως υποστηρίζει “κλείνει πολλές φορές το μάτι προς αυτόν που έχει τα λεφτά”.

Τέλος, κάνει λόγο για διαλυμένα δημόσια σχολεία και νοσοκομεία, για την αστυνομία που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της, ενώ ισχυρίζεται ότι διώκεται η χριστιανική θρησκεία.

Υπενθυμίζεται ότι το “διαζύγιο” με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ήρθε μετά την απόφαση του ανεξάρτητου βουλευτή να συμπορευτεί ενόψει εκλογών με την “Πατριωτική Ένωση” του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα