Στ.Κοντονής: Αύριο η ΝΔ υπογράφει την ληξιαρχική πράξη θανάτου του κόμματος

“Δεν θα πούμε ποτέ ότι η ΝΔ ταυτίζεται με την Χρυσή Αυγή, αλλά όταν στις τελευταίες Περιφερειακές Εκλογές κατέβηκε το ΛΑΟΣ και στελέχη της ΧΑ όπως ο κ. Παναγιώταρος ήταν υποψήφιοι του κ. Αδ. Γεωργιάδη, τότε ποιοι ανοίγουν την πίσω πόρτα στο μόρφωμα;” αναρωτήθηκε ο υπουργός.

Αναφερόμενος στα όσα είπε το πρωί ο βουλευτής της ΧΑ, Κώστας Μπαρμπαρούσης ο κ. Κοντονής ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται τέτοια πράγματα, δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς τη νεοναζιστική συμμορία και την κατεύθυνση της ΧΑ, και κανείς δεν μπορεί να κάνει τον παραπλανημένο. Έχετε ευθύνες γιατί νομιμοποιείται ιδεολογία και πρόσωπα”.

Σε ότι αφορά την πρόταση μομφής τόνισε πως “αύριο η ΝΔ υπογράφει την ληξιαρχική πράξη θανάτου του κόμματος. Να μετονομάσετε το κόμμα σε Πολιτική Άνοιξη και τον Αντώνη Σαμαρά σε Πρόεδρό σας. Η μετατροπή σας σε Πολιτική Άνοιξη θα έχει και πολιτική σημασία γιατί θα ακολουθήσει η καταβαράθρωση. Και ο κ. Σαμαράς στην αρχή εισέπραττε μια δυσαρέσκεια αλλά στο τέλος τον οδήγησε στην πολιτική ανωνυμία. Έτσι θα στείλει και εσάς”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα