Στέφανος Μάνος και Ξαφά στηρίζουν τον Γεωργίου

 

Λίγη ώρα μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να ανοίξει ξανά τον φάκελο Γεωργίου ο οποίος υπενθυμίζεται ότι υπήρξε ο εκτελεστικός δημιουργός των Greek statistics  , ο Στέφανος Μάνος και η Μιράντα Ξαφά έσπευσαν να ταχθούν στο πλευρό του.

Ο Στέφανος Μάνος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Απαλλάσσεται κατ’ εξακολούθηση ο Ανδρέας Γεωργίου, αλλά η υπόθεση του αναπέμπεται -επίσης κατ’ εξακολούθηση- στη Δικαιοσύνη από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η υπόθεση κρατάει χρόνια. Ο κ. Γεωργίου πρέπει να βιώνει όσο κανείς άλλος τον ρόλο του Κ. στη Δίκη του Κάφκα.

Υπάρχει ένα ερώτημα που με απασχολεί. Εάν, επαναλαμβάνω εάν, ήταν αλήθεια ότι το 2009 το έλλειμμα ήταν μονοψήφιο -π.χ. 7%- όπως ισχυρίζονται όσοι κυνηγούν τον κ. Γεωργίου αντί για 16% όπως αναγνωρίζει επισήμως η EUROSTAT, τίθεται το ακόλουθο ζήτημα: Η διαφορά 16-7=9 το 2009 ισοδυναμούσε με περίπου 20 δις Ευρώ. Όσοι λοιπόν λένε ότι το έλλειμμα το 2009 ήταν 7% και όχι 16%, ισχυρίζονται στην πραγματικότητα ότι στα ταμεία του κράτους υπήρχαν τότε διαθέσιμα 20 δις Ευρώ. Είναι ίσως οι ίδιοι που ψιθύρισαν στον κ. Παπανδρέου ότι «λεφτά υπάρχουν».

Δεν γνωρίζω τις νομικές λεπτομέρειες αλλά η πραγματικότητα δικαιώνει πλήρως τις εκτιμήσεις του κ. Γεωργίου».


Υποκινητές βλέπει και η Μιράντα Ξαφά η οποία υποστηρίζει:

«Η δίωξη του Ανδρέα Γεωργίου, που αποκατέστησε την αξιοπιστία των Greek statistics, είναι ξεκάθαρα πολιτικά υποκινούμενη. Η κυβέρνηση οφείλει να θέσει τέρμα σ’ αυτή την θλιβερή ιστορία (όπως υποσχέθηκε στους πιστωτές) που δυσφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό».

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα