Π. Πολάκης: Εγώ μπήκα και πήρα πτυχίο στην Ελλάδα, όχι σε κολέγια και μεταπτυχιακά της αλλοδαπής που σας έστειλε η τσέπη του μπαμπά σας

Τρία σημεία τόνισε στη Νέα Δημοκρατία ο Παύλος Πολάκης, σε νέα του ανάρτηση σχετικά με την υπόθεση συγκάλυψης της καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη.

Ποστάροντας κείμενο του Κώστα Βαξεβάνη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απευθύνθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας: Όταν πρέπει να απαντήσεις Κυριάκο Μητσοτάκη σε αυτά και στις διώξεις που βγήκαν στη φόρα αυτή τη βδομάδα ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, τότε το γυρνάς στη Μακεδονία, στους Ρουβίκωνες, στον Κουφοντίνα και βάζεις και τον πιο αποτυχημένο πρόεδρο της Κομισιόν να λέει πως οι αγορές κοιμούνται και ξυπνούν με την προσδοκία του ερχομού σου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρνάρα, αναφέροντας: Εκεί στη Νέα Δημοκρατία αν δεν μπορείτε να θυμάστε μια συνομιλία 3-4 λεπτών να μην ξαναμιλήσετε για “Αριστεία”!!! Εγώ μπορώ και συνομιλία μιας ώρας. (Αλλά εγώ μπήκα και πήρα πτυχίο στην Ελλάδα, όχι σε κολέγια και μεταπτυχιακά της αλλοδαπής που σας έστειλε η τσέπη του μπαμπά σας….)

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα