Π. Κουρουμπλής: Η κυβέρνηση θα προχωρήσει με το ν/σ για τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου

Tη πεποίθηση ότι θα ξεπεραστούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει γύρω από τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου διατύπωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όπως είπε ο κ. Κουρουμπλής: “Εκείνοι που θα εκτεθούν είναι όσοι καιροσκοπικά, γιατί αν αληθεύει αυτό που είπαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον Ιερώνυμο ότι ο Τσίπρας είναι άθεος κι αυτός Χριστιανός, εγώ θα ανακράξω “ουαί γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί”, αλλά θα πω και κάτι ακόμα, ο Τσίπρας πάντως δεν είναι μασόνος. Το λέω αυτό να το ακούσουν πολλοί, γιατί ακούω ότι το επικαλούνται πολλοί, όταν έχουν ανάγκη γίνονται εύκολα όλοι ευσεβείς και πιστοί.

Αναφορικά με τη νομοθετική ρύθμιση ο υπουργός υπογράμμισε ότι “η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε μία διαδικασία, θα ετοιμαστεί το νομοσχέδιο, εκείνο που πρέπει να γίνει πριν κατατεθεί, είναι να συναντηθεί ο υπουργός Παιδείας με τα κόμματα, να τα ενημερώσει για το περιεχόμενο και μετά ας έρθουν στη βουλή κι ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του”.

Σχολιάζοντας το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι από όλη αυτή τη διαδικασία αδικείται και ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτό είναι μια πρωτοβουλία της Αρχής.

“Εκτός κι αν θεωρήσουμε ότι όλα, τα πάντα εδώ, όσα γίνονται στην περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνονται από την κυβέρνηση. Δε νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα. Η ιστορία αυτή ξέρετε καλύτερα από εμένα ότι έρχεται και επανέρχεται πολλές φορές, βγαίνουν καταγγέλλουν διάφοροι, εκεί στη Γαλλία, εδώ, εκεί, και επανέρχεται. Άλλο αυτό, από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να τα χρεώσουμε όλα, ότι είναι σχεδιασμένα από αυτήν την κυβέρνηση. Εγώ προσωπικά εξέφρασα την άποψή μου, με πολύ καθαρό τρόπο, γιατί θεωρώ ότι όσον αφορά τον ίδιο ,δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα” είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα