Κ. Χατζηδάκης: Πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πλαίσιο της επιχειρηματικότητας

“Πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πλαίσιο της επιχειρηματικότητας μέσα από κίνητρα” τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, από το βήμα του Επιχειρηματικού Συνεδρίου του ΣΕΒ, με τίτλο: “Οδηγός Ανάπτυξης των Μεσαίων και Μικρών Επιχειρήσεων”.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, στην Ελλάδα είμαστε βολεμένοι και φοβόμαστε ένα άλλο επιχειρηματικό περιβάλλον, ενώ σημείωσε ότι έχει κάνει πρόταση στο κόμμα του, όταν αναλάβει την εξουσία, να προωθήσει ένα ενιαίο κέντρο για τις εξαγωγές και τις επενδύσεις, υπό τις οδηγίες ενός καλά πληρωμένου στελέχους από την αγορά, για να συντονίσει όλες τις υπηρεσίες.

Επισήμανε ακόμη ότι ως υπουργός Ανάπτυξης προώθησε την εργαλειοθήκη του Ο.Ο.Σ.Α και έγιναν αρκετά βήματα, τα οποία, όπως είπε, τα συνέχισε και η σημερινή κυβέρνηση. Πρόσθεσε ότι καλό θα είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια με τη συμβολή και των ίδιων των επιχειρήσεων.

Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κύπρου, με λιγότερες δαπάνες, αλλά και λιγότερους φόρους και άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα.

 

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα