Κ. Κατσίκης: Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση

Επίθεση προς τους βουλευτές και τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα του Πάνου Καμμένου εξαπολύει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

“Στασίασαν και αυτομόλησαν κι ενσωματώθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ εκείνοι που εξελέγησαν με τη σημαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ευεργετήθηκαν με τον Πάνο Καμμένο, έγιναν υπουργοί και ως αποστάτες σήμερα στηρίζουν την κυβέρνηση που εμείς θέλαμε να ρίξουμε για το γνωστό θέμα των Σκοπίων, με αυτή την αιτιολογία τους αποκάλεσε (σσ ο Πάνος Καμμένος) κυβέρνηση αποστατών”, ανέφερε ο Κώστας Κατσίκης.

Όπως είπε ο κ. Κατσίκης για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα του από εδώ και πέρα “οτιδήποτε είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος θα το στηρίζουμε, οτιδήποτε είναι αντίθετα, θα το πολεμάμε, αν υπό αυτή την έννοια, αν κρίνεται ότι αυτός ο αγώνας μπορεί να έχει την έννοια του πολέμου, τότε ναι θα έχουμε και πόλεμο”.

“Σε κάθε περίπτωση, ήδη θα έχετε αντιληφθεί κι εσείς, ότι οι συγκρούσεις έχουν ξεκινήσει, θα παρακολουθήσατε βεβαίως την εξέλιξη χτες της επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων οπότε θα είδατε ότι οι διαφοροποιήσεις αυτές του Πάνου του Καμμένου και γενικότερα η ομιλία του, όπως επισημάνατε κι εσείς, είχε συγκρουσιακό χαρακτήρα” εξήγησε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα