Θ.Παπαχριστόπουλος: Παραδίδω την έδρα μου

Τη δέσμευσή του να παραδώσει την έδρα του σε 4 με 5 ημέρες, επανέλαβε μιλώντας στην ΕΡΤ ο νυν βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ενώ είπε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση και ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος εξήγησε ότι δεν ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας κοινοβουλευτικής ομάδας και ότι ότι αποτελεί δέσμευση ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι απλός πολίτης και ότι είναι οριστικό το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα και ότι την έδρα του τη δίνει πίσω γιατί είναι δανεική.
Ερωτηθείς για τα περί ανταλλαγής που έχουν ακουστεί, έκανε λόγο ανοησίες, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν σκιές για το όνομά του. Επίσης, χαρακτήρισε τιμή αν του προταθεί από ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές, πάντα με σταυρό όπως είπε, αν και ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν υπάρξει σχετικές επαφές.
Πολιτικός παγκόσμιου βεληνεκούς ο Νίκος Κοτζιάς
Χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ως πολιτικό παγκόσμιου βεληνεκούς και το έδειξε με την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών που το είχε ανάγκη η χώρα. Ο κ. Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι έχει δεχτεί απίστευτα απειλητικά μηνύματα και ότι δεν ζήτησε, δεν έχει, ούτε πρόκειται να ζητήσει από την αστυνομία να τον προστατεύει. Ακόμη χαρακτήρισε δείγμα δημοκρατίας να υπάρχουν πολλά κόμματα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα