Θ.Παπαχριστόπουλος: Και να με διαγράψει ο Καμμένος δεν παραδίδω την έδρα

Σε νέες δηλώσεις σχετικά με το πώς σκοπεύει να κινηθεί σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος τον διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προχώρησε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι θα παραδώσει την έδρα του μόνο αν είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση και ότι στην περίπτωση που σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ του ζητήσει ο Πάνος Καμμένος να παραδώσει την έδρα του, δεν θα το κάνει.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση των δημοσιογράφων «αν σας διώξει, σας διαγράψει, ο Καμμένος σήμερα, όταν θα κληθείτε να πάρετε θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα παραδώσετε την έδρα σας;» ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ευθέως ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του και ότι θα το κάνει μόνο «όταν θα εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος διευκρίνισε ότι ως τώρα ο Πάνος Καμμένος δεν του έχει ζητήσει ποτέ να παραδώσει την έδρα του.

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι εφόσον διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ θα είναι ελεύθερος πολίτης για να πάει σπίτι του ή για να κάνει διακοπές.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα