Δ. Καμμένος: Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί περί σκοταδισμού στο ΣτΕ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικά στελέχη για τις αντιδράσεις για τους, όπως είπε, αφοριστικούς χαρακτηρισμούς περί “σκοταδισμού” για την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικές τις αλλαγές του Νίκου Φίλη για το μάθημα των Θρησκευτικών, έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος είπε ότι θα πρέπει να αποφεύγονται ακραίοι χαρακτηρισμοί για αποφάσεις της Δικαιοσύνης, πολλώ δε μάλλον, όπως ανέφερε, όταν προσβάλλεται και η πλειονότητα των θρησκευόμενων πολιτών.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η Κυβέρνηση είχε προτιμήσει την “εύκολη λύση” της παρέμβασης στα βιβλία για την Ορθόδοξη Εκκλησία, όμως δεν τόλμησε όπως είπε να κάνει το ίδιο σε βιβλία που διδάσκονται τα παιδιά των Καθολικών στην Ελλάδα ή όσα παιδιά ανήκουν σε άλλα δόγματα και θρησκείες, επιμένοντας ότι η Ιερά Σύνοδος είναι εκείνη που πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο για το περιεχόμενο των βιβλίων Θρησκευτικών που διδάσκονται τα παιδιά.

Συντηρώντας και την έτερη αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στον Πρωθυπουργό, ο οποίος θα θέσει στην Σύνοδο Κορυφής την τουρκική προκλητικότητα και το θέμα των δύο φυλακισμένων στρατιωτικών, ενώ αρνήθηκε να κάνει το ίδιο για τον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος μεταβαίνει στα Σκόπια για κρίσιμες επαφές αναφορικά με το όνομα της πΓΔΜ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα