Δημοσκοπικό προβάδισμα Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής

Την σαφή υπεροχή του Γιώργου Πατούλη στις κάλπες για την Περιφέρεια Αττικής, καταγράφει δημοσκόπηση της Opinion Poll για λογαριασμό του “Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής”.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου για τις περιφερειακές εκλογές με αναγωγή ο κ. Πατούλης προηγείται με 31,3%, έναντι 19,1% της Ρένας Δούρου κι ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός στην τρίτη θέση με 12,1%, σε μικρή απόσταση από τον Θανάση Παφίλη που λαμβάνει 10,9%. Ο Ηλίας Παναγιώταρος επιλέγεται από το 5,3%, ενώ άλλο υποψήφιο δηλώνει ότι θα επιλέξει το 9,2%. Οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 12,1%.

Στο β’ γύρο ο κ. Πατούλης συγκεντρώνει 49,5% έναντι 25,2% της αντιπάλου του. Σε ενδεχόμενη αναμέτρηση με τον κ. Σγουρό, ο υποψήφιος που έχει τη στήριξη της ΝΔ προηγείται με 42,0% έναντι 27,1%.

Αλά και στην παράσταση νίκης ο κ. Πατούλης έχει το προβάδισμα καθώς το 39,1% των πολιτών τον βλέπει ως πιθανότερο νικητή έναντι 10,7% που πιστεύει ότι θα νικήσει η Ρένα Δούρου και 6,8% που εκτιμά ότι θα επικρατήσει ο Γιάννης Σγουρός.

Αναφορικά με την κ. Δούρου, η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, σε ποσοστό 74,9%, απαντά ότι είναι λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από το έργο της ως Περιφερειάρχης Αττικής. Πιο συγκεκριμένα 51,5% απαντά “καθόλου” και το 23,4% “λίγο”. Στον αντίποδα, το 14,7% απαντά “αρκετά” και μόλις το 6,7% “πολύ”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα