Για νέες αποκαλύψεις και έγγραφα μιλάει πάλι ο Λοβέρδος

Νέες αποκαλύψεις και νέα έγγραφα που θα παρουσιάσει την ερχόμενη Πέμπτη στη βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος όπως ο ίδιος είπε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ.

Από τα έγγραφα αυτά, είπε, αλλά και από το τηλεγράφημα του πρέσβη στις 24 Αυγούστου, που έχει αποκαλύψει ο ίδιος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κ Κοτζιάς γνώριζε τα πάντα.

Ο κ Λοβέρδος τόνισε επίσης ότι από τα τρία έγγραφα που κατέθεσαν στη βουλή η κυρία Γεννηματά και ο κύριος Θεοδωράκης, που δημοσιεύονται σήμερα στα ΝΕΑ, και από όσα επικαλέστηκε ο κ Τσίπρας, προκύπτει ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργούς γνώριζε τα πάντα.

Γνώριζε και για τον ίδιο τον Παπαδόπουλο, καθώς το όνομά του αναφέρεται στο έγγραφο που συνοδεύει την απόφαση του ΚΥΣΕΑ, την οποία έχει υπογράψει ο ίδιος ο κ Τσίπρας. Σύμφωνα με τον κ Λοβέρδο, υπάρχει ζήτημα απιστίας και παραπομπής στο ειδικό Δικαστήριο.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι η όλη συμφωνία χάλασε γιατί οι Σαουδάραβες δεν δέχτηκαν τον μεσάζοντα που πήγαν να τους επιβάλουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα