“Βαδίζουμε προς το τέλος της διαπραγμάτευσης, λογικές οι αναταράξεις”

“Βαδίζουμε προς το τέλος της διαπραγμάτευσης, λογικές οι αναταράξεις” τόνισε ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ενώ διαβεβαίωσε για τις «άριστες οι σχέσεις του Πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο».

Πολύ συχνά παρουσιάζονται στα μίντια ότι είναι διαταραγμένες οι σχέσεις κορυφαίων πολιτικών παραγόντων της κυβέρνησης ειδικά του υπουργού Οικονομικών πρόσθεσε σε συνέντευξή του στο ΣΤΑΡ.

Ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι είναι «λογικές οι αναταράξεις όταν βαδίζουμε προς το τέλος της διαπραγμάτευσης» καθώς «οι ισορροπίες είναι λεπτές και για να κλείσει η διαπραγμάτευση, πρέπει να συμφωνηθούν όλα». Επεσήμανε ότι η θέση της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι «η προσαρμογή πρέπει να γίνει με τον πιο ήπιο δημοσιονομικό τρόπο» ενώ συνέστησε προσοχή σε σχέση με τις διαρροές στον τύπο αναφερόμενος και στο ψευδές ρεπορτάζ του Reuters ότι ο κ. Τσίπρας θα ανακοίνωνε εκλογές.

«Δεν έχω λάβει ενημέρωση ότι έχουμε εικόνα εμπλοκής» υπογράμμισε ο κ. Ζαχαριάδης, ωστόσο όπως είπε δεν μπορεί να γνωρίζει τις λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης. Το βέβαιο είναι ότι «δεν είμαστε σε τοπίο καταστροφής όπως ισχυρίζεται η Ν.Δ.» υποστήριξε αλλά αντίθετα βρισκόμαστε κοντά στη φάση της ολοκλήρωσης της διαδικασίας αυτής.

Προς επίρρωση των λεγομένων του, το ρεπορτάζ του καναλιού επιβεβαίωσε ότι μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με τη διαπραγμάτευση, ενώ ο κ. Κουμουτσάκος συνέχιζε να καταστροφολογεί.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα