Ζωγράφου: Έστησαν καρτέρι και έδειραν 16χρονη συμμαθήτρια τους

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένα 16χρονο κορίτσι μέσα στο σχολείο του στην περιοχή του Ζωγράφου. Έξι συμμαθήτριες της, της έστησαν καρτέρι και την ξυλοκόπησαν.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Θύμα μια 16χρονη, η οποία αρχικά διαπληκτίστηκε με μια συμμαθήτρια της. Τα δύο κορίτσια που πηγαίνουν στη 2α λυκείου λογομάχησαν, καθώς κι οι δύο θέλησαν να καθίσουν στη ίδια θέση ενός θρανίου.

Το θύμα βγήκε από την αίθουσα του σχολείου της για να πάει στην τουαλέτα και τότε ο εφιάλτης ξεκίνησε. Η κοπέλα με την οποία είχε έρθει σε αντιπαράθεση και πέντε ακόμα συμμαθήτριες τους την περίμεναν. Οι έξι κοπέλες πέταξαν στην 16χρονη ένα ποτήρι με καφέ στο κεφάλι της, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι της και στο σώμα της.

Η 16χρονη φαίνεται αρχικά να απέκρυψε από τους γονείς της το περιστατικό, ωστόσο το ένα μάτι πονούσε πολύ με αποτέλεσμα μετά από τρεις ημέρες να πάει στο νοσοκομείο. Έτσι αποκάλυψε καις τους γονείς της το τι είχε συμβεί, ενώ το περιστατικό αναφέρθηκε και στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα