

Οι διαπραγματεύσεις στο “σχήμα της της Νορμανδίας” αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την αποκλιμάκωση της κρίσης, δήλωσε σήεμρα ο Ουκρναός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Ο ίδιος σημείωσε πως δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο πόλεμος θα γίνει αύριο ή τον Φεβρουάριο, αλλά μπορεί να υπάρξει πόλεμος.
Ο Ζελένσκι σημείωσε επίσης πως αν υπάρξει πόλεμος μεγάλης κλίμακας, αυτός δεν θα είναι μόνο με την Ουκρανία και δεν θα λάβει χώρα μόνο στο έδαφος της χώρας του.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Οι τρεις μήνες της 2ης θητείας Τραμπ στην προεδρία σε 10 στιγμές-κλειδιά
Μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο την 20ή Ιανουαρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ αναποδογύρισε.
Τουλάχιστον επτά νεκροί σε νέες ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα
Τουλάχιστον επτά άμαχοι σκοτώθηκαν την Τρίτη σε νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε διάφορα σημεία.
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.