

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν οι αποκαλύψεις της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας της είχε δείξει αναφορές από υποκλοπές της ΕΥΠ.
Σύμφωνα με αυριανό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η κα Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της αποκαλύπτει ότι ήταν και η ίδια υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και ότι ο κ. Τσίπρας της έδειχνε υποκλοπές της ΕΥΠ.
«Υποκλοπές της ΕΥΠ μου έδειχνε ο Τσίπρας», τιτλοφορείται στο άρθρο στο οποίο όπως αναφέρεται, ο πρώην πρωθυπουργός προσπάθησε να την επηρεάσει όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής.
«Αρνήθηκα να τις δω», δηλώνει η ίδια και θεωρεί ότι «επί ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύθηκε η Δημοκρατία». Η κα Κωνσταντοπούλου αναφέρει επίσης ότι ο κ. Ανδρουλάκης έπρεπε να δεχθεί να ενημερωθεί και να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό.
Σχετικά Νέα
Θρίλερ στη Λάρισα: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της
Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο κέντρο της Λάρισας, βρέθηκε μία γυναίκα το απόγευμα.
Live η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΠΑΣΟΚ
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Ηράκλειο η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα.
Εκλογές στην Αλβανία: Στις κάλπες σήμερα, Κυριακή οι πολίτες – Ο πρωθυπουργός Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα, Κυριακή (11/5) οι Αλβανοί για τις βουλευτικές εκλογές, στις οποίες.
Live η ομιλία του Στ. Κασσελάκη στο πρώτο συνέδριο «Κίνημα Δημοκρατίας»
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Περιστέρι, η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, Προέδρου.