Υπόθεση Πάτρας: Νέες αποκαλύψεις – «Δεν θα ξαναδείς την Τζωρτζίνα» έγραφε η Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τις νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να κάνουν λόγο για ιδιαίτερα τεταμένες σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, σε SMS που αντάλλασε το ζευγάρι περίπου 6-7 μήνες μετά τον θάνατος της Μαλένας, διαφαινόταν ότι το ζευγάρι θέλει πλέον να λύσει τις διαφορές του στα δικαστήρια, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει στον Μάνο Δασκαλάκη πως δεν θα ξαναδεί τη Τζωρτζίνα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Mega, οι γιατροί προχώρησαν σε διάψευση του ισχυρισμού της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία είχε πει ότι χορηγήθηκε κατά λάθος κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψής της. Το εν λόγω γεγονός διαψεύδεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να βγει επίσημα τις επόμενες μέρες.

Το πόρισμα θα καταλήγει στο ότι ο θάνατος του εννιάχρονου κοριτσιού προήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης, με βάση αλλοιώσεις στο ήπαρ, με τους ιατροδικαστές να ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπήρξε κανένα παθολογικό πρόβλημα στην 9χρονη.

Μάλιστα, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, τα δείγματα από την τοξικολογική εξέταση στη Μαλένα που έφυγε πρώτη από τη ζωή το 2019, που είχε τριπλάσια βλάβη στο συκώτι της συγκριτικά με την Τζωρτζίνα, να εξεταστούν στο τοξικολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει προηγμένες μεθόδους. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ανάνηψης οι γιατροί είχαν μαζί τους ένα κιτ με 5 αμπούλες κεταμίνης, το οποίο παρέμεινε κλειστό.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα