

Στη δημοσιότητα δίνει το flamis.gr τον γραπτό διάλογο της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Κωνσταντίνο Φλαμή στο messenger, λίγες ώρες μετά την πρώτη κοινή συνέντευξή του ζευγαριού στην Ζήνα Κουτσελίνη.
Η μητέρα των τριών παιδιών, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δυόμιση χρόνια, ζητά εξηγήσεις για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και αναφέρει πως οι δημοσιογράφοι γράφουν «μ@@@κίες» για την «υποτιθέμενη» πρόθεσή της να «μεταβεί σε ψυχίατρο για να εξεταστεί για το σύνδρομο Μινχάουζεν».
Ο εκνευρισμός της είναι έκδηλος, απειλεί με μηνύσεις, ενώ λέει στον Κωνσταντίνο Φλαμή πως του μιλά όπως θα μιλούσε στον Μάνο Δασκαλάκη.
Οι διάλογοι:








Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.