

Στη δημοσιότητα δίνει το flamis.gr τον γραπτό διάλογο της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Κωνσταντίνο Φλαμή στο messenger, λίγες ώρες μετά την πρώτη κοινή συνέντευξή του ζευγαριού στην Ζήνα Κουτσελίνη.
Η μητέρα των τριών παιδιών, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δυόμιση χρόνια, ζητά εξηγήσεις για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και αναφέρει πως οι δημοσιογράφοι γράφουν «μ@@@κίες» για την «υποτιθέμενη» πρόθεσή της να «μεταβεί σε ψυχίατρο για να εξεταστεί για το σύνδρομο Μινχάουζεν».
Ο εκνευρισμός της είναι έκδηλος, απειλεί με μηνύσεις, ενώ λέει στον Κωνσταντίνο Φλαμή πως του μιλά όπως θα μιλούσε στον Μάνο Δασκαλάκη.
Οι διάλογοι:








Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.