

Μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχει τελειώσει η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, όπως δήλωσαν στον στον ΣΚΑΪ ο ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων και ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.
«Από τα ευρήματα που έχουμε υπάρχουν σοβαρές αστοχίες στα πρώτα πορίσματα», και γι’ αυτό θα φέρουν ανατροπές τα νέα πορίσματα, είπε αρχικά ο κ. Λέων.
Εξήγησε πως ενώ οι ιατροδικαστές κατέγραψαν τα ευρήματα σωστά, τα ερμήνευσαν λανθασμένα και δεν άφησαν περιθώρια να εξεταστούν περαιτέρω οι υποθέσεις.
Τόνισε, επίσης, ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα.
Ο κ. Μπαλάσκας από την πλευρά της αστυνομίας εκτίμησε ότι η κατάσταση θα έχει τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα και όσοι εμπλέκονται θα συλληφθούν άμεσα.
Για τον Μάνο Δασκαλάκη είπε ότι η επιλογή του να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα δε μπορεί να τον καταστήσει «αόρατο», «αν τον χρειαστεί η ΕΛΑΣ θα τον έχει».
Όσον αφορά τις κατηγορίες της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τους γιατρούς, είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει γιατρός που θα χορηγούσε 15 φιαλίδια κεταμίνης» στο παιδί.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.