Υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ «διέγραψε» την προϋπηρεσία του στο ίδρυμα Κόκκαλη

Μία ολόκληρη δεκαετία πέρασε στην επιστημονική υπηρεσία του ιδρύματος Κόκκαλη και των προγραμμάτων του ο Δ. Καιρίδης, αλλά για άγνωστο λόγο αποφάσισε (ο ίδιος; Η ΝΔ; Κάποιος άλλος;) να την αποκρύψει.

Στο βιογραφικό του Δ. Καιρίδη, που μοίρασε η ΝΔ και είναι γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο – άρα ο Δ. Καιρίδης έχει την ευθύνη του… – δεν υπάρχει καμία αναφορά στη σχέση που είχε με το ίδρυμα Κόκκαλη και τα προγράμματά του από το1997 έως το 2007.

Υπάρχει μόνο η αόριστη αναφορά «έχω δουλέψει (…) και ως επιστημονικός σύμβουλος σε κυβερνήσεις και ιδρύματα».

Μόνο που τα «ιδρύματα» είναι και το ίδρυμα Κόκκαλη! Υπογραμμίζεται ότι ο Δ. Καιρίδης υπηρέτησε στο ίδρυμα Κόκκαλη από θέσεις ευθύνης (Επιστημονικός Διευθυντής, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Προγράμματος Κόκκαλη και Διευθυντής Προγράμματος Κόκκαλη στο Harvard).

Η πολυετής σχέση του Δ. Καιρίδη στο ίδρυμα Κόκκαλη προκύπτει από δύο βιογραφικά που έχει στα πανεπιστήμια που διδάσκει.

Το βιογραφικό του Δ. Καιρίδη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου ήταν έως το 2012 αναφέρει ότι «Στο παρελθόν, υπηρέτησε (…) ως επιστημονικός διευθυντής του Ιδρύματος Κόκκαλη στην Αθήνα, ως διευθυντής του Προγράμματος Κόκκαλη για τη Νοτιοανατολική και Κεντροανατολική Ευρώπη στη John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard στη Βοστώνη» (http://users.uom.gr/~keridis/).

Περισσότερο αναλυτικός είναι ο Δ,. Καιρίδης στο βιογραφικό του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου υπηρετεί σήμερα. Εκεί στο κεφάλαιο για την «Επιπλέον Προϋπηρεσία» (https://deps.panteion.gr/images/keridis_cv_15_2_14.pdf) αναφέρει ότι διετέλεσε:

-Επιστημονικός Διευθυντής, Ίδρυμα Κόκκαλη (2000-2007)

– Επιβλέπων ερευνητικών προγραμμάτων, εκδόσεων και διοργάνωσης εκπαιδευτικών  συναντήσεων, υπεύθυνος στρατηγικής ανάπτυξης και διεθνών συνεργασιών

-Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Προγράμματος Κόκκαλη για τη Νοτιοανατολική και Κέντρο-Ανατολική Ευρώπη, Σχολή Πολιτικών Επιστημών John F. Kennedy, Πανεπιστήμιο Harvard (2000-2007)

-Διευθυντής Προγράμματος Κόκκαλη για τη Νοτιοανατολική και Κέντρο-Ανατολική Ευρώπη, Σχολή Πολιτικών Επιστημών John F. Kennedy, Πανεπιστήμιο Harvard (1997-2001).

Avgi.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα