

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (10/2) στο χωριό Εξωχώρα, στη βόρεια πλευρά της Ζακύνθου.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδιναν «μάχη» με τις φλόγες όλο το βράδυ, καθώς στην περιοχή έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν έως και τα 8 μποφόρ.
Στο σημείο επιχείρησαν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα. Στην κατάσβεση συνέδραμαν μηχάνημα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.