

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θέτουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε σχέση με την πανδημία δίνει μέσω της εφημερίδας «Μακεδονία της Κυριακής» ο τομεάρχης Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργός, Ανδρέας Ξανθός.
Ο κ. Ξανθός δηλώνει ότι αυτή τη στιγμή «χρειάζεται αυστηροποίηση των υγειονομικών standards για όλους», καθώς και η επίταξη όλων των μεγάλων ιδιωτικών κλινικών για τη νοσηλεία και ασθενών με κορονοϊό.
Παράλληλα, κατηγορεί την κυβέρνηση για την αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας και το σημερινό αδιέξοδο, και διαπιστώνει η υγειονομική και κοινωνική κρίση σύντομα θα αποκτήσει χαρακτηριστικά πολιτικής κρίσης.
Σχετικά Νέα
Επίκαιρη ερώτηση προς τον Κ. Μητσοτάκη για την Ομάδα Αλήθειας κατέθεσε ο Σ. Φάμελλος
Επιμένει στο “σκάνδαλο”, όπως το αποκαλεί, της Ομάδας Αλήθειας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης.
Κ. Μητσοτάκης για δημογραφικό: Από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της χώρας
Ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το δημογραφικό, σε.
ΚΚΕ: Τα μόνα χειροπιαστά αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη – Μελόνι είναι αυτά που αφορούν τις μπίζνες των ομίλων των δύο χωρών
Σε σχολιασμό των δηλώσεων των πρωθυπουργών της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ιταλίας, Τζόρτζια.
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.