

Την θέση ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος στο εσωτερικό του κόμματος ώστε να υπάρξει συννενόηση, σύγκλιση και σύνθεση εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Θεόφιλος Ξανθόπουλος.
Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Ξανθόπουλος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης έχει ανάγκη τους πάντες, επισημαίνοντας πως ο κόσμος προσερχόμενος στην κάλπη των εσωκομματικών εκλογών έδωσε το φιλί της ζωής στο κόμμα, μια δεύτερη ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιηθεί.
Δείτε το βίντεο
Σχετικά Νέα
Θ.Τζάκρη: Δεν ζητήσαμε εκλογική συνεργασία από την Κωνσταντοπούλου, μόνο μέτωπο για τη Δικαιοσύνη
Για τη στιγμή που ξέσπασε σε δάκρυα κατά την ομιλία της στο Ιδρυτικό Συνέδριο του «Κινήματος.
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή πρέπει να ταυτιστεί με μια χώρα ισχυρή γεωπολιτικά, δίκαιη κοινωνικά και ανθεκτική οικονομικά
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τα νέα τρένα: Θα τα έχουμε μόλις υπογραφεί η παραγγελία, μέχρι το 2027
Για τα νέα τρένα της Hellenic Train και το για πότε θα έρθουν, μετά.
Αντιδράσεις των κομμάτων για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μελόνι
Σε σχολιασμό και κριτική της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα ομόλογό.