

Το υπουργείο Οικονομικών της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι έχει ξοδέψει περισσότερα από 20 δισ. στερλίνες σε ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει 9,1 εκατ. θέσεις εργασίας, ενώ έχει δανείσει περισσότερα από 38 δισ. στερλίνες στις επιχειρήσεις.
Σε μια εβδομαδιαία ενημέρωση, το υπουργείο τόνισε πως το κόστος στο πλαίσιο του Προγράμματος Διατήρησης Εργασίας –που καταβάλει το 80% του μισθολογικού κόστους για εργαζόμενους που έχουν υποστεί προσωρινή παύση από την εργασία τους- έχει αυξηθεί στα 20,8 δισ. στερλίνες από τα 19,6δις. στερλίνες πριν από μια εβδομάδα.
Οι τράπεζες είχαν δανείσει στις μικρές επιχειρήσεις 26,34 δισ. στερλίνες από 100% κρατικά εγγυημένα δάνεια, ενώ οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις είχαν λάβει 10,11 δισ. στερλίνες από το βασικό κυβερνητικό πρόγραμμα δανεισμού.
Σχετικά Νέα
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.